Rewolt Henkilöstöpalvelut

Kiinteistöala

Työnhakijalle

Työntekijälle kiinteistöala tarjoaa monipuolisia töitä.

Kiinteistöalan osaajia tarvitaan mm. isännöinti, siivous, teollisuus ja rakennus aloilla. Ala tarjoaa osaajille ja oppimishaluisille vasta-alkajille monipuolisen työkentän. Kiinteistöpalvelualan ammattilaiset mahdollistavat meille toimivan, terveellisen ja turvallisen elinympäristön.

Kauttamme työllistyt kiinteistöalalle mm. seuraaviin työtehtäviin:

  • Kiinteistönhoitaja
  • Lumenpudottaja
  • Isännöitsijä
  • Talonmies
  • Toimitilahuoltaja
  • Vahtimestari
  • Siivooja
  • Huoltomies
  • yms…

Työssä noudatetaan alan työehtosopimusta ja palkan saat säännöllisesti kahden viikon välein.

työnhakijalle

Työvoimaa tarvitsevalle

Asiakkaalle henkilöstövuokraus on helppoa,

Henkilöstövuokrauksessa maksat kiinteää tuntihintaa työntekijän toteutuneista työtunneista. Mikäli työntekijä estyy tulemasta töihin, ei yrityksellesi synny kuluja.

Henkilöstövuokrausyritys kantaa vastuun työntekijän rekrytoinnista, palkkauksesta sekä muista työnantajan velvollisuuksista.

Asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan vuokratyösuhteen aikana tehtävään perehdyttäminen, työvälineet sekä tehtävien suorittamisen arviointi.

Meiltä saat kiinteistöalan ammattilaisia kaikenlaisiin tehtäviin.

Säästä aikaa ja vuokraa alan työntekijät meiltä.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaamme käyttävät henkilöstövuokrausta erilaisista syistä johtuen. Joskus asiakasyrityksella voi olla tilapäisiä resursointitarpeita tai joskus yritys toimii muutostilanteessa, jossa uuden henkilön rekrytointi on liian sitovaa ja riskialtista. Vuokratyö on joustava tapa työllistyä ja työllistää, jossa työntekijä ja asiakasyritys kohtaavat vuokrausfirman välityksellä.

Täytä www-sivuillamme oleva työhakemuslomake. Mikäli meillä on avoinna haku johonkin tiettyyn työtehtävään johon haluat hakea, laita siitä maininta jättäessäsi työhakemusta. Avoimen hakemuksen jättäminen on myös aina hyvä vaihtoehto!

Käymme hakemuksesi läpi ja kutsumme sinut haastatteluun, mikäli asiakasyrityksissämme on parhaillaan sinulle sopivaa työtä tarjolla tai sopivia työtehtäviä pian avautumassa. Hakemuksen jättäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kyllä. Hakemus kannattaa aina laittaa. Jos sinua ei valita tehtävään, johon olit hakemassa, niin voimme löytää jonkun toisen tehtävän, joka sinua saattaa kiinnostaa.

Kyllä. Yhdellä hakemuksella voi hakea useampia paikkoja samanaikaisesti. Jätä avoin työhakemus nettisivuillamme ja mainitse hakemuksessa mitä työpaikkoja olet hakemassa.

Vuokratyöstä saatava korvaus vaihtelee työtehtävän mukaan. Vuokratyöntekijänä palkkasi on aina vähintään kyseisen alan työehtosopimuksen mukainen.

Me toimitamme kuittausta vastaan lainaan tarvittavat työvaatteet sekä varusteet, ellei asiakasyrityksen kanssa ole muuta sovittu. Nämä on palautettava mahdollisimman pian työsuhteen päättymisen jälkeen, ellei lunastuksesta ole erikseen sovittu.

Työsuhteesi päättyy sovitun määräajan tai asiakastilauksen päättyessä. Mikäli et halua siirtyä muiden asiakasyritysten toimeksiantoihin, ilmoita viimeistään viimeisen tunti-ilmoituksen palauttamisen yhteydessä, että haluat työtodistuksen ja verokortin.