Rewolt Henkilöstöpalvelut

Rewolt työnhakijalle

Rewolt työantajana

Etsimme jatkuvasti asiakasyrityksillemme ammattitaitoisia työntekijöitä eri toimialoille.

Erityisesti kauttamme välitetään työpaikkoja rakennusalan ammattilaisille. Erityyppiset ja -pituiset työtehtävät odottavat vastuuntuntoista työntekijää! Tarjoamme lyhyempiä tilapäisiä keikkatöitä sekä pidempiaikaisia projekteja asiakkaidemme työmailla. Voit kertoa meille omasta osaamisestasi avoimella hakemuksella.

Täytä hakemuksesi tarkasti, jotta erikoisosaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi välittyvät myös meille. Kerro itsestäsi, koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja millainen työ sinua kiinnostaa, niin otamme sinuun yhteyttä!

Rakennusala_tausta
avoin-hakemus

Vinkkejä työnhakuun

 1. Ole aktiivinen ja seuraa työmarkkinoita alalta, johon olet pyrkimässä. Työpaikkoja voi vapautua tiuhaan ja useasti paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 2. Vaikka sinulle sopivaa työtehtävää ei olisikaan juuri sillä hetkellä tarjolla, jätä avoin työhakemus jossa ilmaiset minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Näin voimme olla sinuun yhteydessä heti sinulle sopivan paikan avautuessa.
 3. Työhakemus ja haastattelu ratkaisee paljon. Hakemuksen sisältö on tärkeä ja onnistunut haastattelu on keskustelu, jossa molemmat osapuolet saavat toisistaan kiinnostavaa tietoa.
  • Kerro kuka olet ja miksi haet tehtävää
  • Minkälainen ammatillinen taustasi on ja miten se vastaa työn vaatimuksia, aina vaatimuksena ei ole alan koulutus vaan alalla vaadittava taitopohja on monesti tärkeämpi.
  • Minkälainen työntekijä ja kollega olet ja miksi juuri sinä olisit sopiva kyseiseen yritykseen.
 1. Kun aloitat uudessa työssä
  • Alku uudessa työpaikassa on usein jatkon kannalta ratkaisevaa, sinä voit vaikuttaa paljon omaan onnistumiseesi ja viihtymiseesi työpaikalla. Samalla rakennat omaa imagoasi työpaikallasi ja yleisemmin työmarkkinoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaamme käyttävät henkilöstövuokrausta erilaisista syistä johtuen. Joskus asiakasyrityksella voi olla tilapäisiä resursointitarpeita tai joskus yritys toimii muutostilanteessa, jossa uuden henkilön rekrytointi on liian sitovaa ja riskialtista. Vuokratyö on joustava tapa työllistyä ja työllistää, jossa työntekijä ja asiakasyritys kohtaavat vuokrausfirman välityksellä.

Täytä www-sivuillamme oleva työhakemuslomake. Mikäli meillä on avoinna haku johonkin tiettyyn työtehtävään johon haluat hakea, laita siitä maininta jättäessäsi työhakemusta. Avoimen hakemuksen jättäminen on myös aina hyvä vaihtoehto!

Käymme hakemuksesi läpi ja kutsumme sinut haastatteluun, mikäli asiakasyrityksissämme on parhaillaan sinulle sopivaa työtä tarjolla tai sopivia työtehtäviä pian avautumassa. Hakemuksen jättäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kyllä. Hakemus kannattaa aina laittaa. Jos sinua ei valita tehtävään, johon olit hakemassa, niin voimme löytää jonkun toisen tehtävän, joka sinua saattaa kiinnostaa.

Kyllä. Yhdellä hakemuksella voi hakea useampia paikkoja samanaikaisesti. Jätä avoin työhakemus nettisivuillamme ja mainitse hakemuksessa mitä työpaikkoja olet hakemassa.

Vuokratyöstä saatava korvaus vaihtelee työtehtävän mukaan. Vuokratyöntekijänä palkkasi on aina vähintään kyseisen alan työehtosopimuksen mukainen.

Me toimitamme kuittausta vastaan lainaan tarvittavat työvaatteet sekä varusteet, ellei asiakasyrityksen kanssa ole muuta sovittu. Nämä on palautettava mahdollisimman pian työsuhteen päättymisen jälkeen, ellei lunastuksesta ole erikseen sovittu.

Työsuhteesi päättyy sovitun määräajan tai asiakastilauksen päättyessä. Mikäli et halua siirtyä muiden asiakasyritysten toimeksiantoihin, ilmoita viimeistään viimeisen tunti-ilmoituksen palauttamisen yhteydessä, että haluat työtodistuksen ja verokortin.

Edut työntekijälle

Monipuoliset työpaikat

Nopea työllistyminen

Kilpailukykyinen palkka